Klimmen met Leto Cavé

Samen een steentje bijdragen!
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.500 (1%)

Hey, ik ben Leto, geboren in de Achterhoek van Gelderland. Ik ben 21 jaar jong en ik studeer naast mijn klimcarrière econometrie in Amsterdam. Ik vind het supertof om naast mijn solitaire sportcarrière ook een steentje bij te kunnen dragen. Ben je op zoek naar nieuwe inzichten in jouw klimvaardigheden of ben je benieuwd hoe ik bepaalde dingen aanpak? Zo ja, dan nodig ik jou uit als lid van mijn team!

Of je nu net begonnen bent met klimmen of dat je al veel ervaring hebt, we kunnen altijd van elkaar leren. Samen gaan wij hier een ontzettend leuke en inspirerende dag van maken. Ik kijk uit naar alle enthousiastelingen die meeklimmen in mijn team, om deze extreme uitdaging aan te gaan en om samen de koffieboeren te steunen in de extreme uitdaging waar zij voor staan. Klim je mee?

Er kunnen 5 klimmers in mijn team aansluiten. Meedoen? Meld je aan als Teamlid, geef aan dat je lid wil worden van een bestaand team en kies "Klim met professionele sportklimmer Leto tegen Klimaatarmoede" om je aan te sluiten.

Aanmelden

Waarom ik meeklim tegen klimaatarmoede

Ik streef naar een gezonde planeet en werd dan ook direct enthousiast over een klimmarathon tegen klimaatarmoede. Ik doe graag mee om de koffieboeren te steunen. Ik geloof dat we onze krachten moeten bundelen als we hier iets in willen betekenen. Het lijkt me dan ook superleuk om samen grenzen te gaan verleggen, veel routes te toppen en nieuwe hoogtes te bereiken. Deze reis gaat niet alleen over mijn persoonlijke prestaties, maar ook over het delen van inspiratie en motivatie met anderen. Door mijn deelname wil ik anderen aanmoedigen om hun dromen na te jagen, te geloven in hun eigen krachten en het plezier te delen wat klimmen te bieden heeft. 

 

 

Bekijk alle
€ 22 07-09-2023 | 11:45