Amsterdam - Klimmen tegen klimaatarmoede 2024

Nog te gaan

van totaal € 35.000 (0%)

Klim jij mee in Amsterdam? In teamverband klimmen we 12 uur lang tegen klimaatarmoede. Laat je sponsoren en steun kleine boeren die voor extreme klimaatuitdagingen staan. 

Waarom? De manier waarop we met de aarde omgaan is niet houdbaar. Kleine boeren aan het begin van de keten staan voor extreme klimaatuitdagingen. Gevolg: extreme armoede en een zeer onzekere toekomst.

Deze extreme situatie schreeuwt om actie. Want zijn oplossingen: we kunnen samen met de boeren bomen planten, CO2 vastleggen en overstappen naar klimaatbestendige landbouw. Van klimaatslachtoffer naar klimaatheld. Maar… daar is geld voor nodig.

Op 2 november 2024 klimmen we tegen klimaatarmoede in de hal van Mountain Network Amsterdam. Laat je sponsoren en haal zoveel mogelijk geld op voor kleine boeren. Alleen, met je vrienden of collega’s. Voor beginners en gevorderde klimmers: samen gaan we de uitdaging aan!

Wat je kunt verwachten...

  • Unieke klimuitdaging van 12 uur waarmee we zoveel mogelijk geld ophalen voor boeren in klimaatarmoede
  • Een geweldige teamspirit
  • Een exclusief duurzaam klimshirt
  • Hulp van Mountain Network en Solidaridad bij de voorbereiding, zodat je alles uit jouw actie kan halen
  • Beginner? Meer dan 40% korting op je klimvaardigheidsbewijs!

Meld je hier aan om mee te klimmen in Amsterdam. Let op: Liever klimmen in Arnhem of Nieuwegein? Ga dan naar het Evenement Arnhem of Evenement Nieuwegein en meld je daar aan.