L

Samen een steentje bijdragen!

Leto Cavé
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 300 (5%)

Hey, ik ben Leto, professionele sportklimmer geboren in de Achterhoek van Gelderland. Ik ben 21 jaar jong en ik studeer naast mijn klimcarrière econometrie in Amsterdam. Mijn passie voor sportklimmen is begonnen toen mijn ouders mij vroeger mee de bergen in namen. Toen ik 10 jaar was ging ik op klimmen en ik ben sindsdien niet meer te stoppen. Ik ben Nederlands Kampioen leadklimmen 2021 en ben vastberaden die titel in 2024 weer terug te pakken om uiteindelijk mijn ultieme droom, de Olympische Spelen, te bereiken.

Waarom ik Klim tegen Klimaatarmoede

Ik vind het supertof om naast mijn solitaire sportcarrière ook een steentje bij te kunnen dragen. Ik streef naar een gezonde planeet en werd dan ook direct enthousiast over een klimmarathon tegen klimaatarmoede. Ik doe graag mee om de koffieboeren te steunen. Ik geloof dat we onze krachten moeten bundelen als we hier iets in willen betekenen. Het lijkt me dan ook superleuk om samen grenzen te gaan verleggen, veel routes te toppen en nieuwe hoogtes te bereiken. Deze reis gaat niet alleen over mijn persoonlijke prestaties, maar ook over het delen van inspiratie en motivatie met anderen. Door mijn deelname wil ik anderen aanmoedigen om hun dromen na te jagen, te geloven in hun eigen krachten en het plezier te delen wat klimmen te bieden heeft.

Kom je in mijn team?

Ben jij enthousiast om mee te klimmen tegen klimaatarmoede? Kom in mijn team! Of je nou op zoek bent naar nieuwe inzichten in jouw klimvaardigheden of benieuwd bent hoe ik bepaalde dingen aanpak. En of je nu net begonnen bent met klimmen of al veel ervaring hebt, we kunnen altijd van elkaar leren. Samen gaan wij hier een ontzettend leuke en inspirerende dag van maken. Ik kijk uit naar alle enthousiastelingen die meeklimmen in mijn team, om deze extreme uitdaging aan te gaan en om samen de koffieboeren te steunen in de extreme uitdaging waar zij voor staan..

Bekijk alle
€ 10 19-09-2023 | 21:54 Veel succes met meters maken! 💪💪💪
€ 5 30-08-2023 | 11:06