Gratis klimworkshop voor klimmers tegen klimaatarmoede

15-07-2024 | 15:00

Wil jij weten hoe je het zo lang mogelijk volhoudt aan de klimmuur en trainen onder toeziend oog van experts? Kom dan naar de klimworkshop op zondag 15 september, gratis voor deelnemers aan de klimmarathon tegen klimaatarmoede. Meld je aan voor 13 september!

Aanmelden voor de workshop


PROGRAMMA

Wist je dat je pof op je handen moet doen voordat je gaat zweten? Jasper Rijken, hoofdtrainer van Mountain Network deelt zijn tips & tricks en je ontvangt een trainingsschema met adviezen over voeding en training. Hij behandelt hoe je je optimaal voorbereidt op een veeleisende klimactiviteit zoals onze klimmarathon!

Ontdek alles over het project waarvoor we ons best gaan doen op 2 november! Maurice Boeschoten van Solidaridad vertelt hoe kleine boeren voor grote klimaatuitdagingen staan.. en wat jij daaraan kan doen! Ook delen we tips & tricks om zo veel mogelijk geld in te zamelen. 

 

En we blijven natuurlijk niet zitten, na de presentaties gaan we de muur op en lekker samen klimmen. Kortom, een leuke manier om kennis te maken en je optimaal voor te bereiden op 2 november!

 

TIJDSCHEMA

14:00 - 14:15 | Inloop met koffie & thee
14:15 - 14:45 | Alles over klimtechniek, het opbouwen van (klim)conditie & meer, met Jasper Rijken, Hoofdtrainer van Mountain Network
14:45 - 15:15 | We leren je alles over kleine boeren en klimaatuitdagingen + de beste tips & tricks om zo snel mogelijk je streefbedrag te halen, met Maurice Boeschoten van Solidaridad
15:15 - 17:00 | voor wie wil: samen klimmen en de tips in de praktijk brengen!


Alles op een rijtje

  • Gratis klimworkshop voor deelnemers aan de klimmarathon tegen klimaatarmoede
  • Alles om je optimaal voor te bereiden 
  • Zondag 15 september, van 14:00 - 15:15 - daarna samen klimmen  
  • Klimhal Mountain Network Nieuwegein (tram 20 & 21 stoppen voor de deur + gratis parkeren)
  • Meld je aan voor 13 september

Aanmelden voor de workshop



Solidaridad x Mountain Network
Solidaridad en klimsport-organisatie Mountain Network organiseren samen de klimmarathon. Mens en natuur spelen een grote rol in het behoud van de klimsport en de prachtige klimgebieden. De connectie met de wereld om ons heen is voor de klimgemeenschap enorm belangrijk. Maar onze wereld is aan het veranderen. De gevolgen van de klimaatcrisis zijn overal merkbaar. Zo ook voor kleine boeren die voor extreme klimaatuitdagingen staan. Met Klimmen tegen Klimaatarmoede werken we samen voor de toekomst van kleine boeren en onze planeet. 

Ontwerp-zonder-titel.png